Info centar za mlade

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
INFORMACIJA
vijesti, oglasi, konkursi...
EDUKACIJA
trening, projekti, radionice...
ZAPOŠLJAVANJE
usluge, savjeti, pomoć, CV...
DOKUMENTI
zakon o mladima

katalog informacija

imenik-tel

facebook
Općina Živinice
na facebooku
tv zivinice
TV Živinice
lokalna televizija
zivinice.ba
Živinice.ba
nezavisni portal
logo-best
Best portal
Živinice

sms-provjera

Strategija razvoja Općine Živinice 2017.-2026.

Strategija razvoja Općine Živinice 2017.-2026. - NACRT

 

„Poštovani građani Živinica,

Rok za slanje projektnih prijedloga je produžen do 27.10.2016., pa Vas pozivamo da i dalje dostavljate svoje prijedloge popunjavanjem obrasca koji se može preuzeti sa linka: https://goo.gl/66Kgd6.

Primjer popunjenog obrasca, kao orijentir u pisanju vlastitog prijedloga, može se preuzeti ovdje: https://goo.gl/AALRWe.

Pristigle projektne ideje biti razmatrane u daljem procesu izrade strategije, tako da postoji mogućnost da budu uključene u dokument strategije. Posebno se zahvaljujemo svima onima koji su već dostavili svoje projektne prijedloge. Za eventualne dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.“ - Općinski razvojni tim

 

 

Napisi svoj prijedlog "Poštovane sugrađanke i sugrađani,

Ovim putem Vas pozivamo da date svoj doprinos u procesu izrade Strategije razvoja Općine Živinice za period 2017. – 2026., imajući u vidu da je ovaj strateški dokument od velike važnosti za razvoj naše općine u narednom periodu.

U ovoj fazi izrade Strategije razvoja, pozivamo Vas da šaljete projektne ideje za koje smatrate da su relevantne i važne za razvoj Općine Živinice u narednom periodu, a koje doprinose ostvarenju definisanih strateških ciljeva, na način da popunite obrazac za projektnu ideju koji se može preuzeti sa linka: http://www.edabl.org/uploads/admin/Projektni%20fise-inputi.doc

Projektne ideje kao i eventualne sugestije na nacrt Strateške platforme, možete slati do 14.10.2016. godine na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili putem pošte na adresu: Općina Živinice (N/r. Admir Aljić), Alije Izetbegovića 28, 75270 Živinice.

Nadamo se da ćete iskoristiti ovu priliku s obzirom na to da će pristigle projektne ideje biti razmatrane u daljem procesu izrade strategije, tako da postoji mogućnost da budu uključene u dokument strategije. Za eventualne dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

S poštovanjem." - Općinski razvojni tim

 

Saopćenje za javnost

 

 

 

Zivinice 1Zivinice 2

Kontakt

Općina Živinice
home iconUl. Alije Izetbegović br.28
      75270 Živinice
      Bosna i Hercegovina

phone-icon-43223 +387-35/743-301; 035/743-303,
fax-icon +387-35/772-125
url www.opcinazivinice.ba
Mail  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.