projekti-1

Info centar za mlade

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
INFORMACIJA
vijesti, oglasi, konkursi...
EDUKACIJA
trening, projekti, radionice...
ZAPOŠLJAVANJE
usluge, savjeti, pomoć, CV...
DOKUMENTI
zakon o mladima

savjet3

sms-provjera

facebook
Općina Živinice
na facebooku
tv zivinice
TV Živinice
lokalna televizija
zivinice.ba
Živinice.ba
nezavisni portal
logo-best
Best portal
Živinice

Drugi Javni poziv za obavljanje volonterskog rada

javni-pozivPozivaju se nezaposlene osobe visoke i srednje stručne spreme, III i IV stepena, evidentirane kod JU Zavod za zapošljavanje Tuzlanskog kantona–Biro Živinice, koje nemaju položen stručni ispit, da se prijave za obavljanje volonterskog rada u pravnim subjektima sa područja Općine Živinice, a radi sticanja uslova za polaganje stručnog ispita u struci.


Predmet ovog Javnog poziva je odabir 29 volontera visoke stručne spreme i 32 volontera srednje stručne spreme za obavljanje volonterskog rada.
Nakon provedenog postupka odabira kandidata za za stručno osposobljavanje, Općinski načelnik će za osobe koje će biti angažovane kao volonteri u obrazovnim ustanovama pribaviti saglasnost nadležnog ministarstva Vlade Tuzlanskog kantona nakon čega će sa ustanovama i drugim pravnim subjektima koji su iskazali spremnost za prijem volontera zaključiti ugovore o volontiranju kojima će se utvrditi međusobana prava i obaveze između Općine Živinice i pravnog lica koje prima volontera na obavljanje volonterskog rada.


Pojedinačne ugovore sa svakim volonterom zaključit će pravni subjekti koji su iskazali spremnost za prijem istih na obavljanje volonterskog rada.
Prijave na Javni poziv sa potrebnom dokumentacijom podnose se lično u šalter Sali Općine, Komisiji za provođenje postupka i odabir kandidata za obavljanje volonterskog rada Općine Živinice, na posebnom obrascu.

Rok za podnošenje prijava na Javni poziv je 15 dana od dana objavljivanja.
Detaljne informacije u vezi ovog Javnog poziva, obrasci izjave i prijave mogu se preuzeti na Info-pultu u šalter Sali Općine Živinice ili na linkovima ispod.
Kontakt telefon je: 035/743-375 ili 035/743-380.
Tekst Javnog poziva i obrasce možete preuzeti na linku ispod.

http://www.opcinazivinice.org/novi/konkursi/1256-drugi-javni-poziv-za-strucno-osposobljavanje-bez-zasnivanja-radnog-odnosa

 

Kontakt

Općina Živinice
home iconUl. Alije Izetbegović br.28
      75270 Živinice
      Bosna i Hercegovina

phone-icon-43223 +387-35/743-301; 035/743-303,
fax-icon +387-35/772-125
url www.opcinazivinice.ba
Mail  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.