email logo Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Konačne liste dobitnika stipendija studenata i učenika u 2016/2017. godini

konacne liste stipendijeKomisija za provođenje konkursa za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola i studentima dodiplomskog studija objavila je konačne liste dobitnika stipendija u akademskoj/školskoj 2016/2017. godini.

Pozivaju se učenici srednjih škola i studenti dodiplomskog studija koji su dobitnici stipendija Općine Živinice za školsku/akademsku 2016/2017. godinu, da u petak (23.06.2017.) u 11,00 sati dođu u Veliku salu zgrade Općine Živinice zbog potpisivanja ugovora sa Općinskim načelnikom.

Općinski načelnik će sa dobitnicima zaključiti pojedinačne ugovore u kojima će se bliže urediti međusobna prava i obaveze.

Napomena:

Potpisivanje ugovora za maloljetne osobe obavit će zakonski staratelj i neophodno je da ponesu ličnu kartu. Dobitnici stipendija, prilikom potpisivanja ugovora moraju dostaviti tekući račun na koji će se uplaćivati stipendija. Ovjerene kopije računa potrebno je dostaviti Komisiji za provođenje konkursa za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola i studentima dodiplomskog studija Općine Živinice.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u šalter sali Općine živinice.

Konačne liste dobitnika stipendija možete pogledati na linkovima ispod:

Konačna lista dobitnika stipendija učenika:
http://www.opcinazivinice.ba/images/Konacna_rang_lista_ucenici_2017.pdf

Konačna lista dobitnika stipendija studenata dodiplomskog studija
http://www.opcinazivinice.ba/images/Konacna_Rang_lista_studenti_2017.pdf

 

mladi-info