email logo Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Poziv mladim osobama za Informativnu radionicu

mladi slagalicaU okviru projekta „Lokalni integrisani razvoj“ kojeg sprovodi UNDP, raspisan je javni poziv za učešće u programu za razvoj preduzetništva i podršku osnivanju preduzeća (Start-up).

Na javni poziv za učešće u programu za razvoj poduzetništva i podršku u osnivanju preduzeća, u okviru projekta LIR, planirani su programi podrške koji uključuju:

 1. Specijalistički višednevni trening (do 40 polaznika);

2. Bespovratnu finansijsku podršku za realizaciju do 5 najbolje ocijenjenih biznis planova;
3. Mentorsku podršku i praćenje tokom prve godine poslovanja.

S tim u vezi, Općina Živinice u saradnji sa UNDP-om organizuje Informativnu radionicu koja će biti održana dana 25.04.2017. godine sa početkom u 09:30 sati u prostorijama Velike sale Općinskog Vijeća Živinice.

Ovo će biti dobra prilika da članovi Savjeta za mlade te ostale zainteresovane osobe koje ispunjavaju predviđene kriterije, dobiju sve informacije o načinu apliciranja, vrsti podrške koju mogu dobiti u slučaju da njihova poslovna ideja bude odabrana kroz Javni poziv, te sve ostale informacije koje su veoma bitne za navedeni Javni poziv.

Na radionici će učestvovati Općinski načelnik sa saradnicima i predstavnici UNDP-a gdje će sve zainteresovane mlade osobe moći dobiti potrebne informacije o samom Javnom pozivu.

mladi-info