email logo Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Sastanak Savjeta mladih i Općinskog načelnika

mladi sastanakObavještavamo članove Savjeta mladih Općine Živinice da će se dana 23.10.2017. godine (ponedjeljak) sa početkom u 13:00 sati, u Velikoj sali Općinskog vijeća Živinice, održati zajednički sastanak Savjeta mladih sa Općinskim načelnikom Samirom Kamenjakovićem.

Opširnije...

Javni poziv za učešće u „Programu razvoja poduzetništva i podršku osnivanja preduzeća (Start-up) na području Općine Živinice“

javni-pozivNačelnik Općine Živinice Samir Kamenjaković danas je raspisao Javni poziv u kojem poziva mlade osobe sa područja Općine Živinice da podnesu prijavu za učešće u programu za razvoj poduzetništva i podršku osnivanju preduzeća.

Opširnije...

Konačne liste dobitnika stipendija studenata i učenika u 2016/2017. godini

konacne liste stipendijeKomisija za provođenje konkursa za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola i studentima dodiplomskog studija objavila je konačne liste dobitnika stipendija u akademskoj/školskoj 2016/2017. godini.

Opširnije...

Konkurs za prijem radnika u preduzeću “Minalli”

Minalli 04052017 2Preduzeće “Minalli” d.o.o., sa proizvodnim pogonom u Živinicama, na adresi Dubrave Donje, Spreča b.b. raspisuje konkurs za prijem u radni odnos na sljedeće pozicije:

Opširnije...

Poziv za dostavu prijedloga projekata 2017

javni-pozivFrancuska ambasada odlučila je pomoći građanima, posebno mladima, da iskoriste mogućnosti koje im se pružaju kroz približavanje Bosne i Hercegovine Evropskoj uniji. S tim u vezi, Francuska ambasada u Bosni i Hercegovini objavljuje Poziv za projekte namijenjen civilnom društvu (NVO i inkubatori) u vezi sa slijedećim prioritetima:

Opširnije...

mladi-info