email logo Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Konkurs za prijem radnika u preduzeću “Minalli”

Minalli 04052017 2Preduzeće “Minalli” d.o.o., sa proizvodnim pogonom u Živinicama, na adresi Dubrave Donje, Spreča b.b. raspisuje konkurs za prijem u radni odnos na sljedeće pozicije:

Opširnije...

Konačne liste dobitnika stipendija studenata i učenika u 2016/2017. godini

konacne liste stipendijeKomisija za provođenje konkursa za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola i studentima dodiplomskog studija objavila je konačne liste dobitnika stipendija u akademskoj/školskoj 2016/2017. godini.

Opširnije...

Javni poziv pravnim subjektima za osposobljavanje za rad nezaposlenih osoba

javni-pozivOpcinski načelnik Samir Kamenjaković objavio je Javni poziv pravnim subjektima iz javnog, privatnog i nevladinog sektora, prvenstveno sa područja Općine Živinice, da na osnovu vlastitih mogućnosti iskažu spremnost za prijem i učešće u Programu osposobljavanja za rad u struci stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa nezaposlenih osoba visoke stručne spreme (VSS) i srednje stručne spreme (SSS)-IV stepena.

Opširnije...

Poziv za dostavu prijedloga projekata 2017

javni-pozivFrancuska ambasada odlučila je pomoći građanima, posebno mladima, da iskoriste mogućnosti koje im se pružaju kroz približavanje Bosne i Hercegovine Evropskoj uniji. S tim u vezi, Francuska ambasada u Bosni i Hercegovini objavljuje Poziv za projekte namijenjen civilnom društvu (NVO i inkubatori) u vezi sa slijedećim prioritetima:

Opširnije...

Liste dobitnika stipendija studenata i učenika u 2016/2017. godini

konacne liste stipendijeKomisija za provođenje konkursa za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola i studentima dodiplomskog studija objavila je liste dobitnika stipendija u akademskoj/školskoj 2016/2017. godini. Opširnije...

mladi-info