katalog informacija

imenik-tel

facebook
Općina Živinice
na facebooku
tv zivinice
TV Živinice
lokalna televizija
zivinice.ba
Živinice.ba
nezavisni portal
logo-best
Best portal
Živinice

sms-provjera

Konkurs za novčana sredstava vlasnicima uništenih ili oštećenih stambenih zgrada na području Općine Živinice

konkursOpćinski Načelnik je objavio Javni konkurs za dodjelu novčanih sredstava vlasnicima (pravnim ili faktičkim) uništenih ili oštećenih stambenih zgrada na području Općine Živinice za pomoć u obnovi stambenih zgrada, uništenih ili oštećenih prirodnom nesrećom uzrokovanom obilnim kišnim padavinama od 14.05.2014. godine.

Read more...

Startup Weekend na Vlašiću

STARTUP weekend vlasicRepublička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća, u saradnji sa Udruženjem za promociju preduzetništva START organizuje Startup Weekend Vlašić. Startup Weekend Vlašić predstavlja događaj koji za cilj ima da, na jednom mjestu, okupi 50 mladih ljudi koji žele svoje poslovne ideje pretočiti u stvarnost kao i mlade ljude koji nemaju poslovnu ideju ali žele biti sastavni dio nekog preduzetničkog poduhvata. Read more...

Javna rasprava o Nacrtu Odluke o komunalnim taksama

JAVNA RASPRAVASlužba za prostorno planiranje i komunalne poslove objavila je Javni poziv za održavanje javne rasprave o Nacrtu Odluke o komunalnim taksama u kojem poziva građane, udruženja građana, javna preduzeća i ustanove, pravna i fizička lica, političke organizacije i sve zainteresovane subjekte da se aktivno uključe u Javnu raspravu o Nacrtu Odluke o komunalnim taksama.

Read more...

Potpisani ugovori za 85 volontera sa područja Općine Živinice

volonteri 201Danas je u Živinicama Općinski načelnik Hasan Muratović potpisao ugovore o volontiranju sa pravnim subjektima u koje su volonteri raspoređeni na obavljanje volonterskog rada. Potpisanim ugovorima za 85 volontera, od čega 44 volontera VSS i 41 volonter SSS, koji će obavljati volonterski rad u 14 pravnih subjekata, će se urediti međusobna prava i obaveze između Općine Živinice i pravnih subjekata u kojima će se obavljati volonterski rad.

Read more...

Objavljena Konačna rang lista kandidata za obavljanje volonterskog rada

preuzmiKomisija za provođenje postupka i odabir kandidata za obavljanje volonterskog rada, jučer je objavila Konačnu rang listu prijavljenih nezaposlenih osoba, VSS i SSS, IV stepena za obavljanje volonterskog rada za ukupno 85 volontera sa područja Općine Živinice, od čega 44 volontera VSS i 41 volonter SSS.

Read more...

Municipal Mayor

PHOTO GALLERY

Users info

Online users

We have 13 guests and no members online

Statistcs

  • Visitors : 3
  • Articles : 297
  • Web Links : 1
  • Articles View Hits : 301731