katalog informacija

imenik-tel

facebook
Općina Živinice
na facebooku
tv zivinice
TV Živinice
lokalna televizija
zivinice.ba
Živinice.ba
nezavisni portal
logo-best
Best portal
Živinice

sms-provjera

Potpisani ugovori za nove dionice asfalta

putevi sanacijaUgovore o izgradnji novih dionica asfaliranih puteva jučer je potpisao Općinski načelnik Hasan Muratović zajedno sa izvođačima radova, predstavnicima firmi HOLEX, HIH I TERAKOP. Radi se o investicijama u nerazvijena područja, koja će zajedno sa prethodna dva ugovora koja su potpisana prije mjesec dana, realizirati u cjelosti viziju razvoja, da sva mjesta u Općini Živinice budu povezana asfaltnim putem.

Read more...

Informativna radionica na temu pripreme aplikacija za grant sredstva GOLD projekta

gold-project RADIONICAU Kanotnalnoj privrednoj komori Tuzla će se u srijedu 06.08.2014. godine od 09:00 do 12:00 sati održati informativna trening sesija na kojoj će biti prezentirane mogućnosti i način apliciranja za grant sredstva u okviru GOLD projekta - unapređenja lokalnog ekonomskog razvoja. Grant sredstva su dostupna svim profitnim (preduzećima) i neprofitnim organizacijama.

Read more...

Javni poziv za obavljanje volonterskog rada

javni-pozivPozivaju se nezaposlene osobe visoke i srednje stručne spreme, IV stepena, evidentirane kod JU Zavod za zapošljavanje Tuzlanskog kantona–Biro Živinice, koje nemaju položen stručni ispit, da se prijave za obavljanje volonterskog rada (pripravničkog staža) u pravnim subjektima sa područja Općine Živinice radi sticanja uslova za polaganje stručnog ispita.

Read more...

Poziv za projekte saniranja šteta prouzrokovanih poplavama i klizištima

fond solidarnostiKao odgovor na katastrofalnu štetu, prouzrokovanu poplavama i pokrenutim klizištima, nastalu na individualnim i društvenim infrastrukturnim objektima te privrednim i poljoprivrednim dobrima, Fondacija tuzlanske zajednice osigurala je finansijska sredstva koja će biti distribuirana kroz poseban program finansijske podrške.

Read more...

ČESTITKA ZA RAMAZANSKI BAJRAM

ramazanski bajram 2014Povodom nastupajućeg Ramazanskog bajrama Općinski načelnik Hasan Muratović uputio je čestitku građanima Općine Živinice islamske vjeroispovijesti, u kojoj stoji:

Read more...

Municipal Mayor

PHOTO GALLERY

Users info

Online users

We have 9 guests and no members online

Statistcs

  • Visitors : 3
  • Articles : 282
  • Web Links : 1
  • Articles View Hits : 268219