katalog informacija

imenik-tel

facebook
Općina Živinice
na facebooku
tv zivinice
TV Živinice
lokalna televizija
zivinice.ba
Živinice.ba
nezavisni portal
logo-best
Best portal
Živinice

sms-provjera

Obavještenje za poljoprivredne proizvođače

obavjestenjaSlužba za lokalni ekonomski razvoj Općine Živinice obavještava poljoprivredne proizvođače o rokovima za podnošenje prijava početka/završetka proizvodnji i rokovima za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na federalne novčane podrške u 2016. godini.

Read more...

Program obilježavanja 18. maja - Dana oslobođenja Općine Živinice

zgrade opcine Živinice sutra slave jedan od najznačajnih datuma u svojoj  historiji, 18. maj - Dan oslobođenja Općine. U tom povodu  pozivaju se svi građani da prisutvuju svečanosti obilježavanja.

 Program obilježavanja 18. maja - Dana oslobođenja Općine  Živinice je sljedeći:

Read more...

U Živinicama održana vanredna sjednica

opcinsko vijeceDanas je održana vanredna sjednica Općinskog vijeća Živinice na čijem dnevnom redu se našla jedna tačka - Prijedlog Odluke o dodjeli priznanja i nagrada u povodu 18. maja – Dana oslobođenja Općine Živinice.

Read more...

Početak izgradnje dijela saobraćajnice na regionalnom putu R-469 Živinice-Međaš

06.05.2016 3Načelnik Općine Živinice Asim Aljić, premijer Tuzlanskog kantona Bego Gutić, ministar trgovine, turizma i saobraćaja Mirsad Gluhić i direktor JU Direkcija regionalnih cesta Tuzlanskog kantona Agan Delibajrić danas su svečano ozvaničili početak radova na izgradnji dijela sobraćajnice na regionalnom putu R-469 Živinice-Međaš u naselju Dubrave Donje u Živinicama. Read more...

Obavještenje za dezinsekciju

obavjestenjaIz Službe civilne zaštite Općine Živinice obavještavaju građane, pčelarska ili slična udruženja građana i pčelare pojedince da se zbog loših vremenskih uslova do daljnjeg odgađa provođenje mjera dezinsekcije, čije je provođenje za područje Općine Živinice i područje Tuzlanskog kantona bilo planirano u periodu od 09. do 11.05.2016. godine.

Read more...

Municipal Mayor

Asim Aljić, v.d.

Asim Aljić

PHOTO GALLERY

Users info

Online users

We have 8 guests and no members online

Statistcs

  • Visitors : 4
  • Articles : 652
  • Web Links : 1
  • Articles View Hits : 1028367