katalog informacija

imenik-tel

facebook
Općina Živinice
na facebooku
tv zivinice
TV Živinice
lokalna televizija
zivinice.ba
Živinice.ba
nezavisni portal
logo-best
Best portal
Živinice

sms-provjera

Dan državnosti Bosne i Hercegovine

images 4Općinski načelnik Hasan Muratović je uputio čestitku povodom Dana državnosti koji se obilježava 25. novembra. Čestitku prenosimo u cijelosti:

„Poštovani sugrađani,
25. novembra slavimo Dan državnosti Bosne i Hercegovine, historijski događaj za našu državu, kad su na prvom zasjedanju ZAVNOBiH-a u Mrkonjić Gradu 1943. godine, udareni moderni temelji državnosti Bosne i Hercegovine kao ravnopravne republike.
U povodu Dana državnosti svim građanima Bosne i Hercegovine, a posebno mojim sugrađanima, upućujem iskrene čestitke.“

Globalna sedmica poduzetništva u Općini Živinice

GEW no yearOpćina Živinice će po prvi puta uzeti učešće u organizaciji događaja „Globalna sedmica poduzetništva“ koji se održava u periodu 17.-23.11. tekuće godine.
Globalna sedmica poduzetništva realizuje se u sklopu projekta jačanja lokalnog ekonomskog razvoja „GOLD“ koji je finansiran od strane američke agencije za međunarodni razvoj USAID i švedske agencije za međunarodni razvoj Sida.

Read more...

Poziv članovima biračkih odbora za isplatu naknada

obavjestenjaPozivaju se imenovani članovi biračkih odbora sa prethodnih izbora koji nisu dostavili transakcijske račune da to učine što prije, kako bi izborna komisija Živinice mogla početi sa isplatom naknada za rad.
Račune dostaviti u Službu za budžet i finansije Općine Živinice, kancelarija broj 13.

Javni poziv za odabir korisnika pomoći za sanaciju stambenih jedinica oštećenih u poplavama

EUprogramopravkaJavni poziv za odabir korisnika pomoći za sanaciju stambenih jedinica oštećenih u poplavama za socijalno-ekonomski ugrožene kategorije stanovništva Živinice, Sanski Most, Prijedor, Banja Luka, Laktaši, Tuzla, Modriča, Srebrenik, Lukavac, Zenica, Žepče.

Drugi krug Programa Evropske unije za oporavak od poplava planira pružiti interventnu pomoć u sanaciji stambenih jedinica u područjima pogođenim poplavama. Pomoć će uključivati sanaciju oštećenja na stambenim jedinicama prema važećim standardima. Read more...

Poziv za učešće na događaju: „Donatorska sredstva za podršku razvoju privrede BiH“

euro novac 27.10Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, u okviru Evropskog poslovnog kluba, organizuje događaj za privrednike iz Bosne i Hercegovine na temu „Donatorska sredstva za podršku razvoju privrede Bosne i Hercegovine“ na kome bi se prezentovale mogućnosti podrške firmama putem različitih programa pomoći stranih i domaćih donatora, kao i drugi vidovi pomoći.

Read more...

Municipal Mayor

PHOTO GALLERY

Users info

Online users

We have 7 guests and no members online

Statistcs

  • Visitors : 3
  • Articles : 309
  • Web Links : 1
  • Articles View Hits : 334384