katalog informacija

imenik-tel

facebook
Općina Živinice
na facebooku
tv zivinice
TV Živinice
lokalna televizija
zivinice.ba
Živinice.ba
nezavisni portal
logo-best
Best portal
Živinice

sms-provjera

Javna rasprava o Nacrtu Odluke o komunalnim taksama

JAVNA RASPRAVASlužba za prostorno planiranje i komunalne poslove objavila je Javni poziv za održavanje javne rasprave o Nacrtu Odluke o komunalnim taksama u kojem poziva građane, udruženja građana, javna preduzeća i ustanove, pravna i fizička lica, političke organizacije i sve zainteresovane subjekte da se aktivno uključe u Javnu raspravu o Nacrtu Odluke o komunalnim taksama.

Read more...

Potpisani ugovori za 85 volontera sa područja Općine Živinice

volonteri 201Danas je u Živinicama Općinski načelnik Hasan Muratović potpisao ugovore o volontiranju sa pravnim subjektima u koje su volonteri raspoređeni na obavljanje volonterskog rada. Potpisanim ugovorima za 85 volontera, od čega 44 volontera VSS i 41 volonter SSS, koji će obavljati volonterski rad u 14 pravnih subjekata, će se urediti međusobna prava i obaveze između Općine Živinice i pravnih subjekata u kojima će se obavljati volonterski rad.

Read more...

Objavljena Konačna rang lista kandidata za obavljanje volonterskog rada

preuzmiKomisija za provođenje postupka i odabir kandidata za obavljanje volonterskog rada, jučer je objavila Konačnu rang listu prijavljenih nezaposlenih osoba, VSS i SSS, IV stepena za obavljanje volonterskog rada za ukupno 85 volontera sa područja Općine Živinice, od čega 44 volontera VSS i 41 volonter SSS.

Read more...

Dodjela stočne hrane registrovanim poljoprivrednim proizvođačima

obavjestenjaObavještavamo poljoprivredne proizvođače koji su upisani u registar poljoprivrednih gazdinstava i klijenata, a koji su izvršili ažuriranje podataka u 2014 godini, da će se izvršiti dodjela stočne hrane, u vremenskom periodu od 9-15h i to u sljedećim terminima:

• 10.09.2014. godine (srijeda) poljoprivredni proizvođači koji imaju 1 i 2 grla. Read more...

Novi projekti Aktivnih zajednica u Živinicama

1 ftz proj 08.09Danas su u Općini Živinice potpisani ugovori i uručeni čekovi za četiri nova projekta koji će se realizirati na području Općine Živinice u naseljima Šerići, Priluk i Gračanica. Inicijalna sredstva za projekte su obezbijeđena kroz partnerstvo Općine Živinice i Fondacije tuzlanske zajednice, a 15 društveno odgovornih firmi i desetine pojedinaca su udružili donacije kako bi se uključili u razvoj zajednica u kojima žive i rade.

Read more...

Municipal Mayor

PHOTO GALLERY

Users info

Online users

We have 13 guests and no members online

Statistcs

  • Visitors : 3
  • Articles : 295
  • Web Links : 1
  • Articles View Hits : 293091